Virksomhedskonsulent – facilitator

Virksomhedskonsulent – facilitator

Organisationsudvikling, forandringer, medarbejdertrivsel!

I en verden af konstant forandring kan det være en udfordring at sikre medarbejdertrivsel, implementere forandringer og udvikle organisationen/virksomheden.

Midtjysk Coaching tilbyder en service, der kan hjælpe din virksomhed med at trives og opnå tilfredshed på flere niveauer.

Midtjysk Coaching tilbyder at facilitere medarbejdersamtaler og trivsels- og tilfredsheds-undersøgelser hos såvel kunder/medlemmer som medarbejdere.

Alt skræddersyet til din virksomheds eller organisations behov.

Tilfredshedsundersøgelser.

En tilfredshedsundersøgelse, faciliteret af Midtjysk Coaching, kan være nøglen til at forstå og forbedre kunde/medlems-tilfredshed og medarbejderengagement.

Resultaterne giver indsigt, identificerer styrker og svagheder og skaber grundlag for målrettet handling.

Medarbejdersamtaler.

Midtjysk Coaching tilbyder også at facilitere medarbejdersamtaler, hvor vi sammen kan identificere potentiale, mål og udfordringer for såvel den enkelte medarbejder som virksomheden som helhed.

Midtjysk Coaching sikrer en professionel og effektiv håndtering af medarbejdersamtaler ud fra en helhedsorienteret tilgang med stærkt fokus på at skabe en positiv og bæredygtig arbejdskultur.

Midtjysk Coaching stræber altid efter konkrete og målbare resultater, der gavner både medarbejdere og virksomheden/organisationen som helhed – uanset opgaven.

Facilliteringen udføres primært af Henrik Horup.

Henrik Horup er ICI International Certificeret Coach med lang erhvervs- og organisations-erfaring samt flere bestyrelsesposter indenfor bank, finans, forsikring, a-kasse, pensionsselskaber og patientforening. Poster hvor strategi, udvikling, tilfredshed og medarbejdertrivsel har været primære fokusområder med gode resultater.

Mere information om Midtjysk Coaching og Henrik Horup kan læses under “Om Midtjysk Coaching”.

Kontakt Midtjysk Coaching på henrikhorup63@gmail.com eller på telefon 51200854 for en drøftelse af, hvorledes vi kan skræddersy en løsning til din virksomheds behov.

Skulle du have en opgave, der ikke specifikt er nævnt, så kontakt alligevel Midtjysk Coaching, så kan vi sikkert også klare den.