Om Midtjysk Coaching

Hvem er bag Midtjysk Coaching?

Velkommen til Midtjysk Coaching – dit personlige valg til at skabe balance og trivsel i dit liv.

Mit navn er Henrik Horup – ejer af Midtjysk Coaching – og jeg har en lang karriere indenfor ledelse og ledelse af bestyrelser. Et liv med meget lange arbejdsdage, åben telefon 24/7 inkl. Ferier og en mailboks, der aldrig nåede at blive tømt. Et liv, der handlede om arbejde uden hensyntagen til mig selv og min familie.
Der var ikke balance i mit liv og jeg måtte sande, at det fik alvorlige konsekvenser.

Jeg blev ramt af alvorlig sygdom, voldsom stress, mistet job, konstant psykisk pres og mentalt underskud og måtte erkende, at mit liv så rigtig sort ud.

Men jeg traf et valg. Jeg formåede at rejse mig og fandt det mentale overskud til at overvinde mine udfordringer. Jeg lever i dag et godt og sundt liv – et liv i balance.

Det var gennem coachingens teknikker og mentaltræningens effekt, at jeg formåede at finde balance og mentalt overskud til at skabe det liv, som netop jeg ønskede.

Jeg valgte at uddanne mig hos Empowermind Danmark og blive certificeret coach. Jeg har stiftet Midtjysk Coaching, da jeg har et stort ønske om at bruge mine erfaringer og uddannelse til at hjælpe andre.

Midtjysk Coaching tilbyder krisecoaching og stresscoaching til alle, der ønsker at tage rejsen til det gode liv – et liv i balance. Jeg har erfaringerne og redskaberne til at hjælpe dig med at overvinde udfordringer og skabe det liv netop du ønsker.

Jeg tror på, at alle kan finde glæde og trivsel i livet. Det kræver blot et oprigtigt ønske om forandring, den rette indstilling og de rette værktøjer.

Lad Midtjysk Coaching være din guide på vejen til et liv i balance og trivsel.

Kontakt mig i dag til en uforpligtende samtale og lad os tage det første skridt sammen.