Priser

Kontakt og priser

En session vil have en varighed af ca. 60 minutter.

Coachingen kan foregå hos Midtjysk Coaching i Odder eller hos dig i dine trygge omgivelser. Det handler om, hvad der bedst for dig.

Pris på individuelt coachingforløb bestående af flere sessioner aftales ud fra en afklarende samtale.

(Er du studerende, arbejdsledig, pensionist eller lignende kan der aftales en særlig pris).

Der kan selvfølgelig til enhver tid bookes en enkelt coaching-session; men lad os tage en uforpligtende samtale om dine udfordringer og derigennem drøfte et eventuelt forløb og en pris, der passer dertil.

Midtjysk Coaching fokuserer ikke på at sælge en bestemt mængde timer eller sessioner; men på at skabe en individuel plan, der er tilpasset klientens behov og mål. Det er for Midtjysk Coaching den mest effektive måde at hjælpe klienterne i at nå deres mål og opnå de resultater, der ønskes.

Målet er at skabe positive og varige forandringer i klienternes liv og nå deres mål på den mest effektive og tidseffektive måde. Midtjysk Coaching fokuserer på resultatet fremfor at tælle timer.

Coaching er en investering i klientens fremtidige succes og trivsel og Midtjysk Coaching føler et ansvar for at sikre at klienten får mest muligt ud af deres tid og penge og få skabt varige forandringer.

Kontakt Midtjysk Coaching og lad os aftale en uforpligtende samtale og eventuelt aftale et videre forløb uagtet om det er et forløb eller en enkelt coaching, der er det bedste for at skabe forandringerne i dit liv.

Midtjysk Coaching kan kontaktes på

Mail: henrikhorup68@gmail.com
Telefon: (+45) 51 20 08 54