Krisecoaching

Krisecoaching

Midtjysk Coaching tilbyder krisecoaching, som er en form for coaching, der er designet til at hjælpe mennesker med at håndtere og overvinde kriser i deres liv.

En krise kan opstå af mange forskellige årsager, såsom sundhedsmæssige udfordringer, alvorlig sygdom, stress, tab af job, skilsmisse o.m.a.

Kriser i livet har ofte den konsekvens, at det kan være uoverskueligt at komme tilbage til det ønskede liv. Krisecoaching fokuserer på at hjælpe klienten med at navigere gennem denne periode af usikkerhed og mentale udfordringer.

Som krisecoach vil jeg arbejde med klienten på en personlig og individuel basis for at identificere deres specifikke behov og ønskede mål.

Krisecoaching er en effektiv måde at få støtte og vejledning, når man står overfor en krise i sit liv.
Et tidspunkt i livet hvor alt kan føles usikkert og uforudsigeligt og man kan føle at have mistet kontrollen over eget liv.

Krisecoaching kan hjælpe med at lære værdifulde færdigheder og strategier til at håndtere udfordringerne, tage kontrollen over eget liv, skabe mentalt overskud og dermed hjælpe til at genopbygge ens liv efter en svær tid.

Jeg ser krisecoaching som en form for speciale, og tilbyder denne form for coaching, da jeg selv har oplevet store kriser i mit liv og det var coachingen, der skabte det mentale overskud til at rejse mig og skabe det liv, som jeg ønskede.

En mental rejse, der har skabt mig det gode og sunde liv tilbage.

Jeg vil derfor have en særlig glæde ved at hjælpe dig med at finde dine ressourcer til at komme videre i livet og skabe det gode liv.

Tøv derfor ikke med at kontakte mig, hvis du har behov for at overvinde en krise. Så tager vi en uforpligtende samtale og aftaler et eventuelt forløb.

Kontakt mig på henrikhorup63@gmail.com eller på telefon (+45) 51 20 08 54.